Om

Andreas BodinFör det första vill jag personligen tacka dig för att du besökt denna webbsida, Bli Skuldfri; Bli Rik. Jag hoppas verkligen att du skall finna innehållet värdefullt, samt så är förhoppningen att kanske något av det du tar del av inspirerar dig till den grad att du gör en positiv förändring i ditt liv, eller skapar något nytt positivt som är värdefullt för dig.

Jag som står bakom Bli skuldfri; Bli Rik heter Andreas Bodin. Jag är en individ med intresse för ämnet ekonomi, samt har en passion för att hjälpa människor utveckla sina färdigheter och kunskaper kring ämnet.

Jag studerade företagsekonomi med inriktning på redovisning under gymnasietiden. Har därefter varit en engagerad student av ämnet ekonomi, privat som global, och läst flertalet böcker om ämnet.

Mitt mål med denna webbsida är att de ska vara en källa för dig till att skaffa dig mer kunskaper om ämnet privatekonomi och med förhoppningen att det kan leda till att du som tar del av informationen kan Bli SkuldfriBli Rik!

Min personliga övertygelse är att om fler människor blir ekonomiskt skuldfria så kommer detta att påverka livskvalitén oerhört mycket och det i sig kommer ge en positiv spinn-off effekt på allt annat.

Jag personligen anser inte att pengar och ekonomi är allt här i livet, men erfarenheten har påvisat så många gånger vilken enorm påverkan pengar och ekonomi kan ha på människors tillvaro; positivt som negativt.

VIKTIGT ATT LÄSA & FÖRSTÅ!

Informationen som delges på denna blogg skall ej ses eller tolkas som rekommendationer eller garantier från expertis. Det finns många faktorer som kan påverka ett slutgiltigt resultat, varpå ingen garanti kan lämnas att någon som följer de idéer eller förslag som delges på denna blogg kommer att resultera i att man blir skuldfri och sedermera rik. Varje person bär själv ansvaret för konsekvenserna av sina val och handlingar, och kan ej beskylla upphovsmannen av denna blogg för eventuella konsekvenser. Vi rekommenderar alltid att man rådgör med sin bankman eller ekonomiska rådgivare om man känner sig osäker på något.

ANNONSERING

Då denna sida drivs i privat regi och finansieras med privata medel, har jag valt att ingå i affiliateprogram. Detta betyder att du ibland kan komma att se länkar till sidor som säljer produkter. Till exempel böcker hos Bokus som jag rekommenderar. Om du köper en bok genom att klicka på länken från denna blogg, kommer en liten ersättning betalas ut till mig och det kan då betala kostnaderna för att upprätthålla denna webbsida.